För dig med höga förväntningar. 

Club Bon Voyage är för dig som reser på guldkantade semesterresor flera gånger per år och värderar hög kvalitet, tidsbesparing, trygghet och personlig service. 

Som exklusiv medlem i Club Bon Voyage får du tillgång till de bästa och mest aktuella erbjudanden hos våra prioriterade partners samt trevliga inbjudningar till härliga evenemang som t ex Club Bon Voyage Resemässa.
Allt presenteras på vår medlemssida och tillgång till den får du en personlig inbjudan till. 

Club Bon Voyage Resemässa

Första Club Bon Voyage-mässan gick av stapeln den 3 februari 2024 i Göteborg.
Det var en eftermiddag fylld med god dryck och tilltugg, musikunderhållning, utlottningar och framförallt inspirerande mingel med våra utställare. Kort om dessa utställare ser ni i nedan presentation.
Inbjudan till nästa event sänds personligen ut till alla medlemmar.  

Beachcomber Mauritius

Denna mauritianska hotellgruppen består nu av 8 hotell på denna lilla vackra ö i Indiska Oceanen. Några lite mer enkla och några mer luxuösa. Gemensamt är att de har toppläge på de finaste hörnen av ön, stort utbud av magiska restauranger, sportfaciliteter, spa och wellness. De satsar även stort på att ständigt utveckla sitt hållbarhetsarbete på alla nivåer. 

Kontakta oss

Carlton Cannes

En förtrollande symbol för Cote d´Azur som varit en ikon i över 110 år. Detta flärdfulla palats intill strandpromenaden i Cannes har fått sig en ansiktslyftning och lockar nu med en perfekt blandning av anrik glamour och modern lyx.  En weekend i Cannes är aldrig tråkigt! 

 

Kontakta oss

COMO Maldives

COMO Hotels är en prisbelönt hotellgrupp som finns över hela världen. Alla är olika men med samma höga nivå på service och omtanke. COMO Cocoa och COMO Maalifushi är 2 fantastiska maldiviska resorts på en varsin ö i varsin atoll. Båda med magnifika husrev, varmhjärtad personal och båda öar har svårt att lämna någon oberörd. 

Kontakta oss

Daios Cove

Känt som Kretas bästa hotell. Avskilt i en pittoresk bukt strax utanför gemytliga Agios Nikolaos på nordöstra Kreta. Det absoluta valet för resenärer som söker en cool och sofistikerad vibe med magnifik havsutsikt och exceptionellt hög nivå på service, mat, tränings- och spafaciliteter och rymliga sviter och villor. 

Kontakta oss

Belmond

En stor samling vackra och luxuösa hotell, spännande tågresor, äventyrliga safaris och spektakulära flodkryssningar. 
Res över hela världen och upplev vad Belmond har att bjuda på. 

Belmond ägs i dag av LVMH Moet Hennesy Louis Vuitton och modern lyx blandas med traditionell autenticitet på ett välbalanserat sätt. 

Vad sägs om Samba på Copacabana i Rio eller en tuffa runt i en klassisk Pullmanvagn i Venice Simplon-Orient Express?

Kontakta oss

Silversea

Res över hela världen utan bekymmer. Silverseas seglingar och expeditioner tar dig till över 900 destinationer över världens sju kontinenter. 

Detta är exklusiva kryssningar i mindre format. Minsta fartyget välkomnar 100 passagerare och de lite större välkomnar runt 600.
Silversea delas upp i olika kategorier. De lite större som erbjuder klassiska kryssningar och de lite mindre som tar dig ut på spännande expeditioner!

Kontakta oss

Explora Journeys

Med det första av sex lyxiga fartyg som nu seglar, och det andra som styr mot havet i augusti 2024 kommer anmärkningsvärda resplaner att blanda kända destinationer med mindre besökta hamnar.

461 stilfulla sviter med terrass och havsutsikt, kulinariska upplevelser i 9 restauranger, gym, tennisbana, spa och ett flertal pooler 

I samma ögonblick du kliver ombord blir du serverad välkomstchampagne och det är startskottet till all njutning som är inkluderad. Fina viner och andra drycker av premiumsort, gourmetmåltider och mycket mera.

 

Kontakta oss

Kerzner

Pionjärer i den nya tidens lyx inom hotell- och reseupplevelser. Med varumärken som Atlantis, One&Only, SIRO och Rare Finds skapas oförglömliga upplevelser som går bortom trender. Från ikoniska destinationer till skräddarsydda resor – här fördjupar du dig i livets verkliga lyx:  Tid, kultur, natur och välmående. Välkommen till en värld där vi inte bara erbjuder boenden, utan skapar legendariska destinationer.  

 

 

 

Kontakta oss

Seadream Yacht Club

Det här är inte kryssning, det är yachting. Seadream 1 och 2 tar bara 112 passagerare vardera. Oformell lyx när den är som bäst. 

Här kommer du in i de mest pittoreska hamnarna och de idylliska stränderna. Sådant som de stora fartygen aldrig når. Det här är för dig som förväntar dig lite mer och där personalen sätter en stor ära i att uppfylla dina önskningar. 

 

Kontakta oss

Waldorf Astoria Platte Island

Nyöppnad diamant på Seychellerna. Upplev denna exklusiva resort på en egen ö mitt ute i Indiska Oceanen. Atollen är orörd och det marina livet extraordinärt. Du når ön på 25 minuters privatjet och väljer att bo i en av de 52 vackra privata villorna med egen pool och butler. Res hit för en naturupplevelse utan dess like. 

 

Kontakta oss

Riverside Luxury Cruises

Nyrenoverade fartyg som glider fram på Europas vackraste floder. Tänk dig att sitta uppe på däck och passera mysiga små byar och vackra städer. Gör några stopp på vägen för kultur, natur och historia. Liver ombord är flärdfullt och bekvämt. Maten fantastisk och du vår nya vänner för livet. 
En weekend eller en hel vecka? Du väljer! 

 

Kontakta oss

ESS Group

Ystad Saltsjöbad, MJ´s Malmö, Falkenberg Strandbad, Hotel Pigalle, Hotel Bellora, Jacy´s Hotel & Resort, Steam Hotel och Ellery Beach House och snart öppnar både Hjortviken Country Club och Maryhill. 
I Norge hittar du Fyri Resort i Hemsedal och i Danmark finner du Marienlyst. 

Men det slutar inte i Skandinavien! På bästa läget i Palma finner du det flytande hotellet ESSOESS för upp till 8 gäster. 

Kontakta oss

Euroflite och Jetflite

Euroflite är din port till världens mest kompletta flotta av charterflyg. Vi fokuserar på att arrangera skräddarsydda flygningar för olika behov, budgetar och grupper. Euroflite har varit verksamma inom flygbranschen i över 50 år och var en av de första operatörerna att flyga affärsjetplan i Norden. 

Kontakta oss