Den som gör en resa har något att berätta, så skrev den tyske författaren Matthias Claudius (1740–1815). Och så rätt han hade. Från början kanske det mest handlade om dokumentation av nya upptäckter, men det fungerade säkert också som inspiration. Precis som berättelser idag gör i möten, tidningar och sociala kanaler.

Marlenes bästa
reseupplevelser.

Har någon, likt Marlene Kettil, arbetat som resedesigner i över två decennier finns det så klart många minnen, här är tre av hennes bästa som kanske kan inspirera dig:

  • Bli friad till vid Golden Gate Bridge i San Francisco.
  • Stå öga mot öga med ett lejon på Tanzanias savann.
  • Hängflyga från en bergskant ner till stranden i Oman.

Marina och Thomas
upptäckte Sydafrika.

De sjöng och dansade med pensionärer i kåkstaden, såg fyra av ”The Big Five” på safarin, bodde nästan ensamma på lyxhotellet, tog en drink på Ellerman House, hade översvämning i duschen och vandrade fem kilometer på tre timmar men det de minns mest är människorna. Läs hela intervjun med Marina och Thomas.

LÄS MER >

Skräddarsytt till Seychellerna.

Seychellernas paradisstränder lockar många ressugna. Den faschinerande naturen, lugnet och de gästvänliga invånarna gör platsen speciell. 
”Seychellerna är fantastiskt och jag önskar att fler fick upptäcka det” säger Marlene och berättar varför det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av sin Seychellernaresa är att få den skräddarsydd. 

LÄS MER >

Hälsningar
från Sicilien.

Först och främst. Ett stort tack för all hjälp och service! Vi hade en fantastisk vecka på Sicilien.

 

LÄS MER >

”Varför bokade vi inte 15 dagar istället för 10?”

En fantastisk resa, så summerar familjen Andersson sitt äventyr på Maldiverna. En resa som innehöll det mesta, från bad och god mat till snorklar på villovägar. Det enda de ångrar är att de inte bokade 15 dagar istället för 10. Vi bestämde möte och frågade hur de hade haft det.

LÄS MER >

”Vi brukar inte vilja återvända men hit vill vi igen”

Att koppla av med familjen i en sådan vacker miljö som Seychellerna erbjuder, det gör de gärna om. En resa som sammansvetsade familjen och gav mersmak. Vi välkomnade dem hem och passade på att fråga lite mer om hur de haft det. 

LÄS MER >