Att planera en resa tycker många är bland det roligaste som finns. Men det tar tid och det finns fallgropar. Vi har erfarenheten och kreativiteten som behövs för att din resa ska lyfta. Och lusten att hela tiden överträffa dina förväntningar.

Exakt som du vill.

När vi bokar blir allt exakt som du har bett om. Eller bättre. Flyganslutningar fungerar. Krav på boende infrias. Upplevelser förverkligas. Men sanningen är att den perfekta resan handlar om mer än själva destinationen, detaljer som måste fungera och det som sätter lite extra guldkant på resan. Vi kallar det medveten lyx.

Mer än bara en resa.

Hemligheten när vi får förtroendet att skapa din resa är att lyssna. Vad tycker du är viktigt, vad vill du uppleva, vad vill du ha med dig för känsla hem? För oss är du inget bokningsnummer. Vi känner kanske inte varandra men innan vi sätter igång vet vi exakt vad det är du vill ha. Ofta mycket mer än bara en resa.

TILL VÅRA RESOR >

Våra vänner.

Vi är inte som en traditionell resebyrå, mer som en vän med ett stort kontaktnät. Har vi inte varit på en plats själva känner vi någon som vet. Människor runt om i världen som har nycklarna till det bästa, inte sällan det oupptäckta. Det kan handla om allt från destinationer och boende till aktiviteter och restauranger.

Extra trygghet ingår.

Mycket av vårt arbete görs innan avresan. Men tro inte att vårt jobb är över bara för att fasten seatbält-skylten tänds. Hos oss har du tillgång till vår personliga assistans, dygnet runt, om något oförutsett skulle hända. Som en extra trygghet. Det kan vara skönt att veta när du fäller tillbaka ryggstödet och lyfter mot drömmen.

Att resa hållbart.

Människor har rest i alla tider, det kan vi fortsätta med. Men vi behöver låta platser återhämtas, människor utbildas och behandlas jämlikt, djur respekteras och lokala ekonomier växa. Cirka tio procent av världens befolkning arbetar idag i en reserelaterad bransch, en viktig faktor för det lokala samhällets framtid.