Efter många år i resebranschen startade Marlene Kettil företaget byKettil Travel AB 2020. Pandemin som då rådde gav tid för reflektion. Varför reser vi och vad längtar vi efter var frågor som dök upp. Allt landade i glädjen och drivkraften att få vara med och skapa de bästa dagarna i människors liv.

Passion för resor.

Marlene Kettil är Halmstadstjejen som reste till de flesta av jordens hörn på jakt efter äventyr och romantik. Trots salsarytmer i Havanna och lejonmöten på savannen var det ett möte på Avenyn i Göteborg som förändrade hennes liv. Idag bor hon i Örgryte och lever ett familjeliv. Men passionen för resor har aldrig svalnat.

Den yrkesmässiga drivkraften för Marlene har alltid varit att skräddarsy personliga drömresor på ett ärligt och engagerat sätt. Som resedesigner har hon samlat på sig ovärderlig branscherfarenhet och ett stort kontaktnät. Genom åren har hon haft förmånen att själv besöka och upptäcka fantastiska platser över hela världen.

Två vana resenärer.

byKettil är ett litet och personligt bolag. Förutom Marlene möter du
också Ulrica Hjorth. En erfaren och engagerad resedesigner som brinner för alptoppar, vandringsleder, paradisstränder och att hjälpa till att skapa den perfekta resan. Här lämnas inget åt slumpen.

Genom åren Ulrica hon gått från att guida skidåkare offpist till att mer stillsamt njuta av livet på familjens segelbåt i Bohusläns skärgård.