Du kanske redan har dina planer och drömmer om nästa resa. Oavsett vart du längtar kan vi hjälpa dig att förverkliga den resan till något alldeles extra. Om du inte riktigt har bestämt dig än hoppas vi att våra 13 anledningar att resa kan ge dig inspiration. Och kanske lite resfeber. Men lugn, vi hjälper till med alla detaljer.

KONTAKTA OSS

Bröllop

Söker ni ett romantiskt gömställe har vi många paradisöar att rekommendera. Vill ni kombinera lugnet med lite puls föreslår vi gorillatrekking i Rwanda eller cityliv i Kuala Lumpur. Går ni i bröllopstankar? Passa på att fria under en luftballongsfärd över Kenyas savanner och håll er ceremoni på en vit sandstrand i Indiska Oceanen.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Familj

Att visa upp världen för barnen och vidga vyerna tillsammans ger glädje till alla. Bestig ett berg, möt elefanter i deras naturliga miljö och träffa nya vänner från andra kulturer. Kom ihåg att om barnen har roligt kan föräldrarna koppla av. Eller varför inte koppla av tillsammans, vandra barfota i sanden och leta snäckor i timmar.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Generation

Samla ihop barn och barnbarn och ge er iväg på en härlig semester tillsammans. På köpet får ni fina och oförglömliga minnen. Vi hittar rätt plats som passar alla önskemål. Allt från en privat och rymlig villa med fullservice någonstans i världen eller en familjevänlig safari i Afrika till en underbar resort på en paradisö.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Hälsa

Yoga omgiven av böljande balinesiska risfält, spela padel innan frukost vid en strandkant på Maldiverna eller cykla bland vinrankorna i Toscana. Är du lagd åt den holistiska livsstilen föreslår vi en kroppsrenovering med kost- och träningsprogram i den vackraste av miljöer. Möjligheterna till livsnjutning är obegränsade.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Workster

Samla kollegorna och spendera arbetstid tillsammans på lite härligare platser. Bli sammansvetsade och må gott. Eller är du egenföretagare och kan ha ditt skrivbord var du vill? Prova hur det känns på Maldiverna eller i Karibien, platser speciellt lämpade för kreativitet, effektivitet och livskvalitet.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Kryssning

Egentligen är det inte båtar, snarare drömvärldar som tar dig från hamn till hamn. Ombord finns allt du kan önska dig – gourmetrestauranger, underhållning, barer, butiker, relaxavdelningar, biografer, gym … För alla landkrabbor kastar ”världen” ankar då och då för upptäcktsresor på fast mark och magiska platser.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Kombinera

Inte bara strand, inte bara djungel, inte bara storstad utan lite av varje under en och samma resa. Varför välja när du kan få allt? Malaysia, Costa Rica, Sri Lanka och Kenya är några exempel på destinationer som bjuder på fantastiska, innehållsrika och omväxlande reseupplevelser. Som en godispåse med bara favoriter.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Mat- och vin

Inget slår en middag tillagad från grunden av passionerade kockar samt viner avsmakade tillsammans med ett proffs. Antingen direkt i deras hem, uppe på en bergsklippa eller på den omtalade stjärnkrogen mitt i stan. Kärleken till mat och dryck för oss närmare varandra och öppnar dörrar för intressanta samtal.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Skräddarsytt VIP

När du bokat resan med oss är du alltid en viktig person, kalla det gärna VIP. Men ibland kanske du vill ”vippa” till det lite extra. Det kan vara en speciell händelse som ska firas, resan göras lite bekvämare, köer passeras, få frukosten serverad senare – kort sagt lite mer guldkant på tillvaron. Inga problem.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Sport

Kanske är det en sport du själv vill prova på, något du behärskar men vill testa i en ny miljö. Vi ordnar en tränare. Eller drömmer du om att uppleva doften av bränt gummi under ett Formel 1-lopp, känna vibrationerna i Madison Square Garden, höra fansens hyllningar under El Clasico eller stå vid artonde hålet på St. Andrews?

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Storstad

Tänk att sippa på en Singapore Sling på Raffles i Singapore, jogga över Brooklyn Bridge, fria uppe i Eiffeltornet, hänga på Ramblan och dansa tango på Buenos Aires gator. Storstäder erbjuder så många upplevelser och intryck att det kan räcka med en långhelg. Även om de flesta som har provat på inte håller med.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Volontär

När du ser med egna ögon, arbetar med dina egna händer och känner med dina egna känslor – det är då skillnaden märks på riktigt. Vi samarbetar med etablerade organisationer för dig som vill göra en volontärresa. Arbeta under hela resan eller kombinera semesterresan med några dagars arbete som gör nytta på riktigt.

Vi hjälper till med alla detaljer. >

Äventyr

Åk på en skid- och/eller vandringsresor till svenska fjällen eller alperna. Bestig Kebnekaise eller Kilimanjaro, ta skärmflyget från bergskanten ner till stranden i Oman eller ha kul med river rafting och rappellering i Costa Rica. Äventyr kan se olika ut, men gemensamt är att det får pulsen att slå och mungiporna att åka upp.

Vi hjälper till med alla detaljer. >