De tusen leendenas land.

Det finns alltid något nytt att uppleva i landet med tusen leenden. Kulturella landmärken, magiska stränder, frodig regnskog, unik gästvänlighet och livfulla marknader. Sist men inte minst maten som många här hemma fått smak för men som absolut bäst avnjuts på plats.

Thailand har oändligt mycket att erbjuda. Oavsett vad du letar efter. Välkommen till de tusen leendenas land. Här finns något för alla.

Hotell: Aleenta Phuket Resort & Spa

Transfertid: 20 min

Småskalig lyx

Med bara 15 villor och 15 sviter erbjuds du boende i varierande storlek, från 80 kvadratmeter till väldigt stora villor med 4 sovrum. Allt är ljust och fräscht och servicen är av genomgående högsta klass.

Varva ner

Denna härliga resort ligger bara 20 minuter norr om Phukets internationella flygplats i ett lugnt läge i Pha Nga-provinsen. På den milslånga Natai Beach finns plats för både romantiska par och familjer som är ute efter att varva ner. 

Upptäck omgivningarna

Njut av underbar mat, holistiska spabehandlingar, gör solhälsningar på din privata terrass och prova spännande vattensporter. Vill du upptäcka de lokala omgivningarna och utflyktsmöjligheterna är möjligheterna många. Missa inte regnskogsvandringen. Utöver den privata poolen vid villan och den allmänna poolen har barnen massor av kul och lärande aktiviteter i Turtle Club.

Många olika paket

Kom hit för en vecka eller passa på att boka in dig för en long stay om du har möjlighet att ta med dig jobbet. Det finns många olika paket att välja mellan och de kan vara romantiska, familjeinriktade eller hälsoinriktade. Välj om du vill att enbart frukost ska vara inkluderat i priset eller om du vill ha alla måltider och all dryck inkluderat från början till slut.