Paradiset på jorden.

Olivlundar, citroner, tzatziki, raki och zorba. Otaliga stränder med kristallklart vatten, öar med karg natur och öar med frodig grönska. Ordning i kaoset och en oändligt lång historia med fornlämningar och mytologi.

Variationer som förtrollar. Vad finns det att inte älska? Grekland är paradiset på jorden enligt många och vi är inte sena med att hålla med.

Hotell: Eagles Resort

Transfertid: 90 min.

Familjeägt med något för alla

Athos, den lugnaste och östligaste av Halkidikis tre halvöar, ger ett avkopplande och enastående strandläge med magisk utsikt. Det charmiga Eagles Resort erbjuder två hotell på ett och samma område: 
Eagles Villas med privata poolvillor upp för slänten och det barnvänliga Eagles Palace intill stranden. 

Magisk utsikt

Utsikten får dig att famla efter kameran mer än en gång – med det turkosa vattnet på ena sidan och böljande grönska på andra. På området finns pool, tennisbana, vattensporter, gym, kids club, hela sex restauranger och en egen yacht club. 

Strandhäng

Sandstranden är lång och gyllene. Om du är upptagen med att chilla i solstolen och behöver förfriskning, tryck på knappen på ditt parasoll och dina drinkar blir levererade. 

Allt inkluderat

Uppgradera dig till Bon Vivant och njut av måltider a la carte i flera av hotellets restauranger. Juicerna, drinkarna och vinerna är av högsta kvalitet och minibaren fylls på dagligen.