Influencerparet Alexandra Nilsson och Andreas Hellmers längtade efter semester på riktigt och valde att för första gången anlita en resedesigner. Valet hamnade på byKettil och det är både vi och de enormt glada för. Läs mer om deras upplevelse. 

Vad känner ni är det bästa med byKettil Travel?
– Så mycket, men om vi måste säga något är det semesterkänslan redan när man ska göra valet av resa. Vi har alltid lagt veckor på att hitta rätt destination, resort och dagligen hålla koll på när bästa erbjudandet dyker upp och information kring hur man kan aktivera sig på plats. Den servicen vi har fått från byKettil från förslag, till att sy ihop alla trådar, har gett oss ett sådant lugn och en trygghet som för oss är ovärderlig. 

Hur gick det till att boka resan?
– Vi hade ett förutsättningslöst videosamtal med Marlene, berättade att vi önskade oss sol, bad och en bra balans mellan avslappning och aktiviteter. Vi ville gärna bo på ett resort där allt erbjuds så att man kan stanna där hela dagen om man vill. När vi fick resplanen med flyg, transfers, resorter och aktiviteter kändes det som att Marlene läst våra tankar. Det var ett PERFEKT upplägg och långt över våra förväntningar. 

Vad har varit den största skillnaden från att ni bokat allt själva?
– Att äntligen få slippa stressen! Det var en overklig känsla att vi fick allt serverat, att vi inte behövde hålla koll på allt eller lösa saker längs vägen, utan fick hjälp med allt både innan och under resan. Vi kunde ta in det först när vi var på plats och det var en enda stor WOW-känsla! 

Vad har ni uppskattat mest under resan?
– Den perfekta balansen, flexibiliteten och personliga servicen. När vi behövde boka av en aktivitet och addera en annan hjälpte Marlene oss utan att blinka. Fem stjärnor! 

Vad hade ni för fördomar om att få hjälp av en resebyrå?
– Vi trodde att priserna skulle vara mycket dyrare än om vi bokade själva. Men också att det inte skulle vara möjligt att förstå vad vi sökte bara av det lilla vi berättade. Sen trodde vi bara att man kunde få hjälp med ultralyxiga och superdyra resor. Vi hade fel på allt. 

Så… vilken destination blev det och var vad det bästa med den?
– Det blev magiska Mauritius i Indiska Oceanen! En underbart vacker paradisö där vi kombinerade norra och södra sidan genom att bo på tre olika resorts. Vi cyklade, åkte på båtturer, besökte marknader, solade, badade och hade det helt underbart! Mauritius passade oss perfekt som ville ha just lite av varje. 

Vart hoppas ni att nästa resa tar er?
– Vi drömmer om Ishotellet i Jukkasjärvi, granitöarna i Seychellerna och matkulturen i Japan. Ja ni hör – vi vill ha allt och vi är stensäkra på att byKettil kan lösa allt för oss!