Utforska vackra Seychellerna. Förutom sol och bad lockar Seychellerna med enastående natur och spännande utomhusaktiviteter. Genom att skräddarsy din unika resa får du ut det mesta av den. 

Seychellernas paradisstränder lockar många ressugna. Den fascinerande naturen, lugnet och de gästvänliga människorna gör platsen speciell. En perfekt destination för avkoppling men även för den som föredrar möjligheten att utforska naturen på cykel eller dyka bland vackra korallrev.

”Seychellerna är fantastiskt och jag önskar fler får uppleva det” säger Marlene, VD på byKettil Travel. 

När din resa skräddarsys får du hjälp med allt från övergripande planering till detaljer för att du ska få ut det mesta av den. Du får den tid och lyhördhet kring behov, önskemål och drömmar som behövs för att du ska bli nöjd. Dessutom blir det både lättare och mer givet att göra medvetna val som värnar om naturen, det lokala samhället och befolkningen, tillsammans med uppdraget att uppfylla resedrömmarna. 

Att skräddarsy resor till Seychellerna är ett av de roligaste uppdragen vi kan få. 

Ögruppen består av 115 öar, var och en med sin specifika charm. 
Huvudön Mahé och grannön Praslin är de två största öarna. Här finns flera vackra stränder men även utmärkta vandringsleder i nationalparker och golfbana för den som vill ha en aktivitet att se fram emot. Det finns också många vattenaktiviteter för både stora och små. Ta dig ut på vågorna med surfbrädan eller annars till snorkling och dykning vid Ile Therese eller Fishermans Cove Reef som omges av vackra korallrev, färgglada fiskar och havssköldpaddor. I huvudstaden Victoria kan du strosa runt, shoppa i de små butikerna och besöka marknader. Här finns också mysiga restauranger där du kan avnjuta goda traditionella rätter och lokala läckerheter. På Praslin finns ett av Unescos världsarv ”Vallée de Mai” där den berömda Coco de Mer, världens största frö, växer. 

Den minsta av de tre huvudöarna är La Digue. Låt dock inte storleken hindra dig från att upptäcka att den har mycket att erbjuda. Även här finns vackra stränder med majestätiska granitblock och den fantastiska omgivande naturen är perfekt att utforska på cykel. På ön finns faktiskt fler cyklar än motorfordon vilket ger en verklig känsla av lugn och harmoni. Här finns också naturreservat och andra platser rika på kultur och historia. 

Passa på att göra en dagstur till de närliggande Coco- eller Felicityöarna. Vid Coco kan du simma med fiskar och sköldpaddor. Felicity är också ett paradis för snorkling men stoltserar även med en natur strödd med imponerande stenblock som är perfekt för vandring. 

Seychellerna erbjuder en enorm variation. byKettil samarbetar med Seychellernas turistbyrå för att vara uppdaterade kring resmålet och för att allting kunna hitta någon speciell liten pärla till var och en av varje unik resenär.