Farmor, föräldrar och barn reste till Seychellerna. En berest skara som vet vad de uppskattar. De har anlitat
oss på byKettil flera gånger, därför var det extra roligt att de gjorde det
igen. Att valet föll på Seychellerna denna gång handlade mycket om var man hittar det äkta paradiset att njuta av på en höstlovsvecka utan att det kostar en massa jetlag. Vi fick förtroendet att arrangera
resan med boendet, flygresan och transfers. Läs om hur de upplevde
resan och låt dig inspireras.

Hur fungerade resan dit och hem?
– Flygresan fungerade kanon. Ethiopian Airlines har några år på nacken så business classen var inte den senaste modellen. Men service, komfort och mat var ändå av hög klass. Prisvärt. 

Ni valde Hilton Labriz på Silhouette Island och en familjevilla. Hur var det?
– Även om hotellet är stort så fanns det alltid gott om plats överallt. Servicen var bra och omgivningarna otroligt vackra. Planlösningen inne och ute i villan var jättebra men utsikten var obefintlig då det satt ett högt staket runt hela uteplatsen. Så det gjorde tyvärr att vi spenderade väldigt lite tid vid vår egen villa. 
Nästa gång väljer vi en villa närmare stranden för det var ändå där vi ville vara hela tiden. 

Hur var maten? 
– Det var stor variation och god mat. Lite väl starka kryddor i deras kreolska rätter och nästan obefintligt med kryddor i de västerländska rätterna. De flesta restaurangerna låg vid stranden med mycket träd och växtlighet runtomkring. Väldigt vackert. 

Gjorde ni några utflykter?
– Nej, det var det som var det charmiga med hela resorten. Vi kände inget behov av att ge oss ut på upptäcktsfärd.
Den naturliga miljön var något av det vackraste vi sett. Det kändes som att leva i ett vykort. Så vi gick upp sent, åt lång frukost medan barnen lekte på stranden, sedan låg vi vid poolen eller på stranden. Lång lunch, mer bad och därefter tillbaka till villan för att göra oss i ordning för middagen. Detta gjorde vi varje dag. Otroligt avkopplande att få vara tillsammans på det viset. 

Vad är ert bestående intryck av resan?
– En av de bästa vi har haft. Just för att vi kunde vara så avslappnade tillsammans och vara i en sådan vacker miljö. Jag brukar inte vilja resa tillbaka till ett hotell hur nöjd jag än varit. Men hit kan jag tänka mig att ta familjen en gång till.  Seychellerna är fantastiskt och människorna är väldigt varma och vänliga. 

Kan ni rekommendera byKettil till era vänner och bekanta?
– Ja, servicen från er var kanonbra som vanligt.