Ledighet på ett barfota-avslappnat vis.

Oemotståndligt, magiskt och glamoröst på ett barfota-avslappnat vis. Maldiverna är en plats som passar lika bra för romantiska kärlekspar som för stora familjer med barn i olika åldrar. Här har du aldrig en tråkig stund oavsett om du vill koppla av i hängmattan eller boka in dig på någon av alla aktiviteter.

Låt ögonen vila på svängande palmer, laguner, ljusblått vatten och sockervita stränder. Borra ner tårna i den mjuka sanden, känn när andetagen blir djupa och pulsen går ner. Ta på snorkeln, cyklopet och simfötterna och se valhajar, mantor, coola sköldpaddor och stora stim av färgglada fiskar längs korallväggarna. Maldivernas undervattensliv är i världsklass.

Hotell: Como Maalifushi

Transfertid: Ca 55 min.

Boende med lågmäld lyx

Como Maalifushi är känt för sitt fokus på välbefinnande och en form av fräsch och lågmäld lyx. Hotellet består av 65 stora och vackra sviter och villor jämnt fördelade på pålar i vattnet och stranden. Alla inredda i den lugnande färgskalan vitt, ljus- och mörkbrunt. Soldäcken är av trä och taken av halm.

Resort med 60 små öar

Detta är den första och enda resorten i Thaa Atoll som består av mer än 60 små öar utspridda över en väldigt stor yta. Den enda trafiken som finns är fiskebåtar och hotellets egna utflyktsbåtar för solnedgångssegling, snorkelturer och nattliga dykturer när signalen för valhaj gått.

Två fantastiska restauranger

TAI och MADI är öns två fantastiska restauranger. Njut av allt köken har att erbjuda. Passa också på att någon kväll avnjuta måltiden i er egen härliga villa eller på någon avskild romantisk plats på stranden.  

Holistiskt matkoncept

Utöver den vanliga menyn finns även COMO Shambala Cuisine. Det är ett holistiskt matkoncept som är uppbyggt på samma sätt som COMO Shambala Retreat där behandlingar och träningsmetoder ser till individens behov för välmående.  

Spännande aktiviteter

Här finns också mängder av roliga aktiviteter för barn. Reser ni på tu man hand bör ni inte missa att sova i en himmelsäng under stjärnorna på en helt egen Robinson Crusoe-ö!