Trollbindande, exklusivt och oexploaterat från ö till ö.   

Denna vackra och förhållandevis orörda ögrupp var en gång känd som gömstället för en av historiens mest fruktade pirater, Olivier Levasseur. En av hans största skatter sägs finnas kvar och fortfarande vara gömd på en av öarna.

Seychellerna ligger öster om Afrika mitt ute i Indiska Oceanen. Öriket har 41 ”inner islands” som mestadels består av granit. Utanför, i mindre atoller, ligger 74 små korallöar som kallas för ”outer islands”. Varje ö är väldigt olika i sin karaktär vilket gör det spännande att uppleva fler öar under semestern. Att röra sig mellan öarna sker enklast med båt, men för att nå vissa öar krävs det en flygtur. 

Att bara resa hit och bo på ett hotell utan att ge sig ut på upptäcktsfärder är bortkastad tid. På Seychellerna är det fortfarande möjligt att få en strand för sig själv, men det erbjuds så mycket mer än sol och bad. Oändliga äventyr väntar för den som vill. Sanningen är att ögruppen kvalar in på topp-3 av världens vackraste och mest romantiska resmål just för omgivningarna och möjligheterna till äventyr och naturupplevelser.

Hotell: Constance Lemuria

Transfertid: ca 10 min

Ett gömställe i världsklass!  

Hit flyr människor för att få en stressfri tillvaro och njuta av vackra omgivningar och uppfylla många önskningar. Constance Lemuria bjuder på allt från en perfekt 18-hålsbana, tennisbanor och mängder med barnaktiviteter till ett rofyllt spa och folktomma stränder. 

Sviter och villor

Hotellet har sviter och villor i olika storlekar anpassade för både par och större familjer. Allt vackert inrett med trädetaljer, bekväma möbler, stenbadkar och halmtak.  

Sköldpaddor på stranden

Hela hotellet är naturskyddat och som gäst får du gärna delta i alla aktiviteter som värnar om den vackra omgivningen.  Mellan oktober och februari varje år kommer sköldpaddorna upp på den vackra stranden Grand Anse Kerlan Beach och lägger sina ägg. Constance Lemuria har egna experter på sköldpaddor som tar med sig gästerna för att följa och skydda de små varelserna medan de kämpar för att lägga sina ägg och därefter återvända till havet.