Ledighet på ett barfota-avslappnat vis.

Oemotståndligt, magiskt och glamoröst på ett barfota-avslappnat vis. Maldiverna är en plats som passar lika bra för romantiska kärlekspar som för stora familjer med barn i olika åldrar. Här har du aldrig en tråkig stund oavsett om du vill koppla av i hängmattan eller boka in dig på någon av alla aktiviteter.

Låt ögonen vila på svängande palmer, laguner, ljusblått vatten och sockervita stränder. Borra ner tårna i den mjuka sanden, känn när andetagen blir djupa och pulsen går ner. Ta på snorkeln, cyklopet och simfötterna och se valhajar, mantor, coola sköldpaddor och stora stim av färgglada fiskar längs korallväggarna. Maldivernas undervattensliv är i världsklass.

Hotell: Heritance Araah

Transfer: ca 40 min.

Villor utspridda i vattnet

En riktig stjärna i Raa Atoll, all inclusive av högsta premiumkvalitet och prisbelönt kök med menyer designade av en Michelin-stjärnkock. 150 villor utspridda på pålar i vattnet och på land.

Boende med egen butler

Ocean Suites ligger på en egen liten vinge ut i vattnet och här råder ett absolut lugn. Passar extra bra för bröllopspar som vill njuta och bara rå om varandra och bli omhändertagna av sin butler. Strandvillorna är stora och rymliga och här finns ett flertal familjevillor som passar perfekt för större familjer med flera barn.  

Maldivernas första medi spa

Utbudet på restauranger, barer och aktiviteter är stort och resortens spa är Maldivernas första medi spa. Här erbjuds behandlingar och aktiviteter för både kropp och själ.  

All inclusive plus allt

I all inclusive här ingår verkligen allt och lite till. Mousserande på rummet, påfylld minibar varje dag, måltider, dryck och utvalda utflykter.

Solnedgång med delfiner

Besök en lokal ö om du vill lära känna Maldivernas kultur och vardagsliv lite bättre.

Vackra Heritance Araah3