En kosmopolitisk paradisö för livsnjutare.

Mauritius är en mångkulturell skönhet mitt ute i Indiska Oceanen. Denna gröna, vita och turkosa ädelsten utanför Afrikas sydöstra kust är en kosmopolitisk paradisö. Det enda som slår naturens skönhet här är människorna själva. Varma, vänliga och välkomnande.

De vita stränderna är världsberömda och kantar hela ön som skyddas av korallrev. Havet bjuder på undervattensäventyr och solnedgångar. Inlandet har höga platåer, frodig grönska och hisnande utsikter över sockerplantager, naturparker och byar. Golfare har flera mästerskapsbanor att välja mellan, vandrare och bergsklättrare har sina favoritberg och -dalar, surfare sina vågor och dykare sina fantastiska rev.  

Hotell: JW Mariott Mauritius

Transfertid: Ca 80 min.

Lyxhotell som toppar listan

Längs en avskild del av en lång sandstrand, vid sydvästra delen av ön, erbjuder JW Mariott Mauritius ett perfekt läge. Hotellet ligger mellan Indiska Oceanen och Le Morne Brabant-klippan, ett världsarv på UNESCOS lista. Mauritius är känt för alla sina lyxhotell och det här är ett av de som toppar listan.

Herrgårdsbyggnad skapar atmosfär

Den kolonialfranskinspirerade herrgårdsbyggnaden i mitten är resortens hjärta och sätter atmosfären för hela hotellet. De underbara sviterna ligger utspridda över området runt den vackra villan med 4 sovrum, butlerservice, eget gym och privat pool.

Fem utsökta restauranger

På hotellområdet finns fem restauranger som serverar utsökta måltider av högsta kvalitet, prova till exempel Floating Market och japanska Atsuko.

Från sabrering till spa

För alla barn och andra lekfulla finns ett fint poolområde och mängder med aktiviteter för alla åldrar inklusive en barnklubb. Det erbjuds även yogalektioner, matlagningskurser, sabreringsceremonier, ett vackert spa och mängder av vattensporter. Här finns också Mauritius bästa kitesurfing spot – One Eye, så är det adrenalinrus du söker finns det här.