En kosmopolitisk paradisö för livsnjutare.

Mauritius är en mångkulturell skönhet mitt ute i Indiska Oceanen. Denna gröna, vita och turkosa ädelsten utanför Afrikas sydöstra kust är en kosmopolitisk paradisö. Det enda som slår naturens skönhet här är människorna själva. Varma, vänliga och välkomnande.

De vita stränderna är världsberömda och kantar hela ön som skyddas av korallrev. Havet bjuder på undervattensäventyr och solnedgångar. Inlandet har höga platåer, frodig grönska och hisnande utsikter över sockerplantager, naturparker och byar. Golfare har flera mästerskapsbanor att välja mellan, vandrare och bergsklättrare har sina favoritberg och -dalar, surfare sina vågor och dykare sina fantastiska rev.  

Hotell: Paradise Cove Boutique Hotel

Transfertid: Ca 60 min.

Rofyllt vuxenhotell

Avskildhet och romantik är ett signum för detta rofyllda vuxenhotell på norra sidan av Mauritius. Beläget på en privat halvö med utsikt över havet och ön Coin de Mire. Från udden längst ut går det att avnjuta både soluppgång och solnedgång.

Smakfullt inredda rum

Alla 67 rum är nyrenoverade och smakfullt inredda i härligt ljusa färger. I samband med renoveringen skapades även ett nytt poolområde och en snygg lounge. På hotellet finns fyra restauranger och barer. 

Kärleksnäste med solsängar

För de som vill vara mer för sig själva går det att söka sig till ett av kärleksnästena med solsängar. Det går också att avnjuta lunchen i de små hyddorna längs lagunen.  

Fridfullt eller fullt av aktiviteter

Här finns medarbetare dedikerade att skapa minnesvärda upplevelser oavsett om det gäller en lugn eller en aktivitetsfylld semester. Kitesurfing, paddelboard, musikbar, tennis, cyklar och gym är en del av det fantastiska utbud som finns på detta lilla vackra hotell.