Ett av världens bästa resmål, ta reda på varför.

Den pärlformade, färgrika och gästfria ön i Indiska Oceanen har charmat många. Utöver mäktiga sandstränder i syd och frodiga nationalparker i sydöst finner du många historiska kulturarv som till exempel buddistiska tempel från 1500-talet, fort och koloniala teplantager.

För att förstå storheten kan du lyssna till en naturforskares passion för vilda djur på en oförglömlig safari. Eller att först bli hänförd av mystiken kring den Gyllene Triangeln och avrunda med skön avkoppling på stranden.

Sri Lanka är en plats som inte lämnar någon oberörd och som rankas som ett av världens bästa resmål. Det kan definitivt ha att göra med dess gästvänliga, varma och kärleksfulla invånare. Men såklart även öns naturliga skönhet.

Hotell: Santani Wellness Resort

Transfertid: Ca 3h och 15 min.

Himmelskt och minimalistiskt

Ett himmelskt wellnesshotell i rofyllda omgivningar på höjden nära Kandy, kantat av teplantage och skog. Designen är minimalistisk med så få distraherande inslag som möjligt, allt för att inspirera till vila och avkoppling.

Vårda och inspirera

Hotellets intelligenta koncept fokuserar på att vårda och inspirera. Här erbjuds flera olika program inom stresshantering, inre balans, sömn och detox. Du behöver inte boka något av detta för att njuta av hotellets faciliteter och omgivningar.

Stäng av och prova

Alla gäster kan fokusera på att stänga av och prova yoga, äta välbalanserade måltider, vandra vid Hulu River, besöka tempel och annat som finns i närheten av Kandy.