En kosmopolitisk paradisö för livsnjutare.

Mauritius är en mångkulturell skönhet mitt ute i Indiska Oceanen. Denna gröna, vita och turkosa ädelsten utanför Afrikas sydöstra kust är en kosmopolitisk paradisö. Det enda som slår naturens skönhet här är människorna själva. Varma, vänliga och välkomnande.

De vita stränderna är världsberömda och kantar hela ön som skyddas av korallrev. Havet bjuder på undervattensäventyr och solnedgångar. Inlandet har höga platåer, frodig grönska och hisnande utsikter över sockerplantager, naturparker och byar. Golfare har flera mästerskapsbanor att välja mellan, vandrare och bergsklättrare har sina favoritberg och -dalar, surfare sina vågor och dykare sina fantastiska rev.  

Hotell: Shangri La Le Touessrok

Transfertid: Ca 60 min.

Ett av öns mest åtråvärda lägen

Hotellet är byggt på ett av öns mest åtråvärda lägen med utsikt över den lugna bukten Trou d´Eau Douce på östkusten. Atmosfären är avslappnad och chic, stränderna är kritvita och servicen är på högsta nivå. Golfen är av världsklass.

Tre stränder omger hotellet

Rummen, sviterna och de enorma villorna ligger alla längs vattnet. Välj någon av de tre stränderna som omger hotellet; Coral Beach, Hibiscus Beach och Frangipani Island.

Välj mellan fem restauranger

Här kan du välja mellan fem restauranger och njuta av mängder av vattensporter, tennis, barnklubb och spa. För den som bor i en Frangipani Suite ingår a la carte-frukost på Republik Beach Club & Grill. Här serveras Frangipanis gäster även Sunset Cocktails lite senare.

Besök öarna som skyddar resorten

Till öarna Ilot de Mangenie och Ile aux Cerf, som skyddar resorten, kan du som gäst enkelt åka båt. Ilot de Mangenie är enbart för Shangri La:s gäster och här finns en läcker beach club med full service. Ile aux Cerf är en större ö med bland annat en fantastisk golfbana!