Ledighet på ett barfota-avslappnat vis.

Oemotståndligt, magiskt och glamoröst på ett barfota-avslappnat vis. Maldiverna är en plats som passar lika bra för romantiska kärlekspar som för stora familjer med barn i olika åldrar. Här har du aldrig en tråkig stund oavsett om du vill koppla av i hängmattan eller boka in dig på någon av alla aktiviteter.

Låt ögonen vila på svängande palmer, laguner, ljusblått vatten och sockervita stränder. Borra ner tårna i den mjuka sanden, känn när andetagen blir djupa och pulsen går ner. Ta på snorkeln, cyklopet och simfötterna och se valhajar, mantor, coola sköldpaddor och stora stim av färgglada fiskar längs korallväggarna. Maldivernas undervattensliv är i världsklass.

Hotell: The Residence Dhigurah

Transfertid: ca 60 min.

Vacker all inclusive-resort

Nära ekvatorn, 387 kilometer från Male, i Gaafu Alifu Atoll ligger denna vackra all inclusive-resort. Som ett vykort med kokospalmer, kantat av kritvit sand innanför turkosa laguner.

Privat pool och utedusch

Här finns gott om plats för både barnfamiljer och par som kan välja mellan 173 villor på pålar i vattnet eller på annars orörda stränder. Alla villor har privat pool och utedusch.  

Tapasinspirerade medelhavsrätter

Resortens restauranger erbjuder tapasinspirerade medelhavsrätter, kantonesiska specialiteter och spännande lokala rätter. Allt av högsta kvalitet.  

Hemliga undervattensträdgårdar

Atollen är känd för sitt rika marina liv med hem för över 1200 fisk- och korallarter. Upplev hajar, sköldpaddor, mantor och hemliga undervattensträdgårdar som ger liv till ett flertal hotade arter.  

Skattjakt och spabehandlingar

Medan barnen går på skattjakt kan de vuxna passa på att njuta av sköna spabehandlingar. Sätt er sedan på cyklarna och ta er tillsammans över den kilometerlånga bron till systerhotellet Falhumaafushi. Stanna till och sätt på dig snorkelutrustningen och hoppa i när ni ser något spännande som ni vill titta närmare på.