Ressugen?

Det finns tusen anledningar att resa och ännu fler destinationer. 

Har du, likt Alexandra och Andreas, höga förväntningar på kvalitet, omgivningar, nivå på service och allt annat runtomkring?

Då har vi resorna för dig. 

Magnifika Mauritius

Mauritius är en mångkulturell skönhet mitt ute i Indiska Oceanen. Denna gröna, vita och turkosa ädelsten utanför Afrikas sydöstra kust är en kosmopolitisk paradisö. Det enda som slår naturens skönhet här är människorna själva. Varma, vänliga och välkomnande.

De vita stränderna är världsberömda och kantar hela ön som skyddas av korallrev. Havet bjuder på undervattensäventyr och solnedgångar. Inlandet har höga platåer, frodig grönska och hisnande utsikter över sockerplantager, naturparker och byar. Golfare har flera mästerskapsbanor att välja mellan, vandrare och bergsklättrare har sina favoritberg och -dalar, surfare sina vågor och dykare sina fantastiska rev.

Kontakta oss

Paradis på grekiska 

Samla det bästa av Grekland!
Bubblande storstadspuls, shopping, mysiga tavernor och coola takterasser. Thessaloniki är Greklands näst största stad och bjuder på en avspänd och genuin atmosfär. 
Att det enkelt går att komma till strandparadiset Halkidiki på under en timme härifrån gör att detta är en fantastiskt fin kombination när du vill ha allt och lite till. 

Halkidiki består av 3 uddar ut i det egeiska havet. Pinjeträd, olivodlingar, berg, mysiga badvikar och långa sandstränder skapar magnifika omgivningar. 

Kontakta oss

Alexandras Mauritiusresa

COMO Hotels är en prisbelönt hotellgrupp som finns över hela världen. Alla är olika men med samma höga nivå på service och omtanke. COMO Cocoa och COMO Maalifushi är 2 fantastiska maldiviska resorts på en varsin ö i varsin atoll. Båda med magnifika husrev, varmhjärtad personal och båda öar har svårt att lämna någon oberörd. 

Vid bokning av minst 7 nätter: 

 

Kontakta oss

Alexandras Greklandsresa

Athos heter en av de tre uddarna och här finner du lugnet, avskildheten och magiska utsikter. 
Eagles Palace och Eagles Villas ligger vackert beläget på en sluttning med havsutsikt. En härlig oas. med prunkande grönska, 6 restauranger, sandstrand, vattensporter, gym, tennis och uppvärmda pooler. 

Passar för:  Barnfamiljer och par

Alexandra special:

  • Flygresa Arlanda – Thessaloniki tur/retur med SAS 
  • 2 nätter för 2 personer på ON Residence 5* inkl frukost
  • En cocktail för 2 på Rooftop Bar på ON Residence
  • En middag för 2 på Olympos Naoussa
  • 5 nätter för 2 personer på Eagles Palace 5* inkl frukost
  • 5 trerätters middagar ”dine around” på Eagles Palace 5*, Halkidik
Kontakta oss